Huda Community Centre

Design Intent

The concept for the complex has been developed around the primary functions. While planning the site layout, multiple entrances were provided to facilitate the functioning of the complex segregating the visitors to Hall foyer and the sports complex. The flow of spaces were organised both horizontally and Vertically. The multipurpose Hall has been laid along the foyer to facilitate pre-function area, while the sports complex has been stalked vertically. The voluminous cut out in the vertical sports complex provides visual continuity and provides a distict feature to the form. The front wall has been designed to contain mural customised by local artists with the intent of involving locals of every place where the Community hall will be built. This will provide a unique identity to the centre inspite of being repetitive in architectural composition. The Signage design is integrated into the pergola shading device, to enable identification from the approach road. The landscape of the complex is designed to blend into the architecture without standing out as well provide a pleasant ambiance to the complex.

Side View
02 | Side View
Detailed View
03 | Detailed View
Plan
04 | Plan
Side View
05 | Side View

More Public Projects

War Museum

War Museum

New Delhi

War Memorial

War Memorial

New Delhi

Kisan Bhawan

Kisan Bhawan

Faridabad Haryana

Low Cost Toilets

Low Cost Toilets

Patna Bihar

Shahid Bhagat Singh Museum

Shahid Bhagat Singh Museum

Khatkar Kalan Punjab

Hathrijheel

Hathrijheel

Bangladesh

Shahid Bhagat Singh Museum

Shahid Bhagat Singh Museum

Khatkar Kalan Punjab

Toyota Showroom

Toyota Showroom

Dhanbad Jharkhand

Happy Clients

.