Bangalore International Centre

Design Intent

The Banglore International Centre Design Competition was held in 2012. We collaborated with NDNY, New York to develop the design scheme. The idea developed into an L-shaped Building plan with pedestrian ramp leading to The Auditorium Block while the lower entrance let visitors into the library section. The ramp was shaded with a Cantilevered design element using suspended pipes. It formed an interesting shadow pattern and reflection on glass panels of the building.

Ground Floor
02 | Ground Floor
First Floor
03 | First Floor

More Public Projects

War Museum

War Museum

New Delhi

Huda Community Centre

Huda Community Centre

Panchkula Haryana

War Memorial

War Memorial

New Delhi

Kisan Bhawan

Kisan Bhawan

Faridabad Haryana

Low Cost Toilets

Low Cost Toilets

Patna Bihar

Shahid Bhagat Singh Museum

Shahid Bhagat Singh Museum

Khatkar Kalan Punjab

Hathrijheel

Hathrijheel

Bangladesh

Shahid Bhagat Singh Museum

Shahid Bhagat Singh Museum

Khatkar Kalan Punjab

Toyota Showroom

Toyota Showroom

Dhanbad Jharkhand

Happy Clients

.